Maratonsko igranje za vpis v Guinessovo knjigo rekordov.

Martin Težak

Svetovni rekord v maratonskem igranju na harmoniko je nov izziv katerega si je zastavil Martin Težak, ki je še vedno aktualni absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko. Svetovni rekord katerega Martin želi pripeljati v Slovenijo, rodno Belo krajino in nenazadnje k sebi domov, trenutno drži Finec s časom 31 ur in 25 minut. Priprave nanj že potekajo kakor tudi izdelava posebne harmonike, katero bo izdelal vrhunski mojster g. Jože Pečjak s katero bo Martin podiral rekord. K pomoči pri svetovnem rekorduje pristopilo tudi mnogo Martinovih glasbenih prijateljev in sodelavcev, med njimi tudi g. Marjan Totter, kateri izdeluje Totter midi vmesnike za vse tipe harmonik. Na tem maratonskem igranju na harmoniko bo Martin Težak zaigral vsaj 400 različnih pesmi kar bo še posebej otežilo ta podvig. Po padcu rekorda bodo predstavljeni kratki odseki vseh pesmi katere bo Martin igral, da se boste lahko v to tudi prepričali. Kje in kdaj se bo dogodek odvijal bomo javnosti in vsem udeleženim sporočili v kratkem. Sproti bomo

Maratonsko igranje za vpis v Guinessovo knjigo rekordov.

Martin Težak

obveščali tudi kdo nam bo kakorkoli pomagal pri uresničitvi tega maratonskega dogodka in vabimo vse, ki si želite sodelovanja z nami pri podiranju svetovnega rekorda, da nas kontaktirate. Martina Težaka so povabili tudi organizatorji Panonike harmonike, da bi v sklopu njihove prireditve porušil ta rekord v času med 24 in 26 avgustom 2012 vendar se Martin za sodelovanje z njimi ni odločil in bo rekord podiral samostojno v lastni režiji.

Martin Težak pa v zadnjem času nastopa tudi na raznih dogodkih kot SuperMartin. Kaj vse SuperMartin počne na super dogodkih pa si lahko ogledate na strani www.supermartin.si. Vzdevek se ga je prijel že lansko leto in glede na osvojene dosežke in v kolikor mu uspe pripeljati še ta rekord na svoj domači prag mu bo kar pristajal. Sodelujete lahko tudi v nagradni igri s podporo maratonskemu rekordu TUKAJ

Martin Težak | Absolutni svetovni prvak

Kmalu na tej strani veliko podatkov o podiranju rekorda, lokaciji, datumu in kaj vse bomo pripravili v tistih rekordnih dneh.

Z nadaljno uporabo spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij..

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "dovoli piškotke", s čimer vam omogočamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete z uporabo spletne strani brez spremembe nastavitev vaših piškotkov oziroma s klikom na "Sprejmi" spodaj v pasici, potem se strinjate s tem.

Zapri